Printable Version of Topic

-Antievolution.org Discussion Board
+--Forum: After the Bar Closes...
+---Topic: Comments "held for approval" started by mcc


Posted by: mcc on July 12 2006,21:02

Hi. I have a question about Panda's Thumb.

It appears sometimes, seemingly at random, Panda's Thumb will refuse to post a comment, saying something like
"I have enabled a feature that allows your comments to be held for approval the first time you post a comment".
It appears this happens more often when the comment is very long, although it doesn't seem to happen to all long comments-- I've only encountered it once. Some other people who encountered this were able to get the post to go through by splitting it up into two comments, the one time it happened to me this didn't work. Given the extreme rarity and arbitrariness with which this occurs, and the fact that the "held for approval" comments don't actually seem to be ever getting approved by anyone, it kind of sounds like a bug.

My questions are:
1. Is this a known problem?
2. If you get the "held for approval" message, does it mean you're doing something wrong?
3. What would be the correct thing to do when this message is encountered? Post again? Contact a moderator?

Thanks.
Posted by: Renier on July 12 2006,22:19

I remember having the same thing a while ago. It's not moderation, as far as I can recall. I think it might have something to do with certain words being caught, perhaps by the spam filter.
Posted by: "Rev Dr" Lenny Flank on July 13 2006,13:50

Every time it's happened to me, it was because there were several URL's included in the message.  Removing them, solved the problem.

I suppose it's some sort of anti-spam filter.
Posted by: mcc on July 14 2006,18:04

I see, thanks
end


Powered by Ikonboard 3.0.2a
Ikonboard © 2001 Jarvis Entertainment Group, Inc.